Facebook

Beoordelingen van Bao Long Franeker

Recente recensies van Bao Long Franeker

5 sterren na 112 reviews

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima, heerlijk gegeten

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Misverstand, we lof geen vetsin in het bestelde eten. bij telefonische bestelling niet, eenmaal in de zaak wel. Jammer! Bami wel erg karig met toevoegingen, en doorkookt. Geen blikje fris mee.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben 2 uur op het eten gewacht en kregen niet alles en als het druk hebben alle begrip er voor maar dan moeten ze onlijn uit zetten dat het vol is en momenteel niet kan bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel geleverd. Zat 30 minuten tussen bestellen en leveren. Geschatte tijd was 50 minuten dus dat viel reuze mee. Eten was ook warm en smaakte goed. Kipsate was mals en de varkenshaas met chinese paddestoelen was zeer goed op smaak. Bakbanaan lekker krokant evenals de mini loempia. Alleen de babipangang viel tegen. Krokante laagje op het vlees miste we wat en de saus vonden we wat tegenvallen. Verder alles tiptop.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het rundvlees en de babi pagang was allebei vet, met name het rundvlees was duidelijk van slechte kwaliteit

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté had van ons wat pittiger gemogen. Maar smaken verschillen.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd op tijd en lekker alleen 1 blikje fris is aan de krappe kant voor deze bestelling die ik gedaan heb

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Mini loempia's waren lekker, goed gegaard en smakelijke inhoud. De nasi was erg karig, er was nauwelijks een stukje groente te ontdekken en het smaakte flauw. De kipsate was oké, niet spectaculair, maar ook niet vies. De kip in saus was voor mij te slijmerig/vettig en er zaten meerdere stukken gewricht/bot in. Oftewel instant misselijk, bah. De babi pangang was qua vlees lekker, knapperig en een beetje vettig. De saus daarentegen was niet lekker, en de groenten eronder wederom erg karig. Maar goed, het kost ook weinig. Waar voor je geld denk ik dan ;) Vriendelijk personeel, net restaurant, voor wat ik zo snel even kon zien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel besteld, zeer snel geleverd, en heerlijk gegeten!!

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer overheerlijk gegeten. De bezorger was keurig op tijd zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten op zich was prima. Jammer dat we voorde E 2,40 extra een werkelijk heel klein stukje kroepoek kregen en ook jammer dat het gratis drankje er niet bij zat.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het deze keer erg teleurstellend. Er zaten veel taaie vellen aan het rundvlees en de saus was waterig. De halve kip was erg droog en ook de sate haalde geen voldoende. Jammer maar volgende keer beter.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, warm en goed, zelfs op de camping geleverd.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer geweldig en de bezorging was 10 minuten vroeger dan de e-mail aangaf, het wordt steeds beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was oké. Alleen de foe yong hai zag er vreselijk onsmakelijk uit. Hele grauwe grijsblauwe kleur. Die hebben we laten staan. Rest was goed.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima. website kan iets logischer.

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd door een vriendelijke mevrouw. De maaltijd was heerlijk, bedankt voor jullie goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor de tweede keer het gratos drankje niet ontvangen en er zijn 2 tasjes afgerekend i.p.v 1

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar ons oordeel het beste chinees-Indische restaurant in Franeker. Alle bestelde maaltijden zéér smakelijk. Indien op de site wordt gekozen voor bezorging, dan kan dit niet op onze postcode. Bij navraag werd verteld dat er dan gebeld moet worden. Misschien handig om dit op de site te vermelden.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker zo als altijd deze keer was alles goed gegaan vorige keer was het niet compleet maar nu top

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals gewoonlijk!

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging op de juiste tijd Dus voor ons voor herhaling vatbaaar Voortaan vaker chinees juist omdat het thuisbezorgd wordt

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit/smaak en het eten kwam goed warm aan. Ook niet onbelangrijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker. Ditmaal eens loempia's besteld en dat was een groot succes!

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

normaal gesproken bestellen we in harlingen en dan hebben we voor dat bedrag bijna het dubbele over de kwaliteit kan ik niet klagen

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Altijd goed op smaak, lekkere gerechten en bezorgen is altijd top! De beste en lekkerste chinees van Franeker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een hele vlotte bezorging, en het eten was echt heerlijk!!!

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was naar wens. We hebben heerlijk gegeten

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

online besteld: bezorging op afgesproken tijd. Eten was heet en smaak lekker.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

...volgende keer wél graag het drankje erbij voor kleinzoon !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het meeste was wel goed. Ik vind alleen de kip in de gerechten te gaar.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer superlekker! Kreeg een leuk armbandje bij de bestelling, was een leuke verrassing. De pangsit goreng is daar echt heerlijk!! Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 min geleverd. Dat was heel snel. En we hebben heerlijk gegeten. Ik kan nog wel een paar dagen vooruit. Heb nog een paar maaltijden in de vriezer gedaan

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half 6 besteld kwart over 7 afgeleverd. Need I say more. Het is dat Angela er werkt, anders had ik hier niet weer wat weg gehaald. Laten bezorgen doe ik niet weer.

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd lekker, alleen kun je bij de gerechten met een A erachter, zoals bv 104A geen keuze maken uit bami, nasi, mihoen enz. Er staat ook niet bij wat er dan wel bij zit.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben helaas een verkeerd gerecht verkeerd geleverd gekregen, het andere was goed, maar desondanks hebben wel lekker gegeten. Bezorging was goed, maar wist niet of we al betaald hadden. (hadden we via ideal gedaan). Dus betere interne communicatie en leveren wat de klant besteld dan moet het helemaal goed komen.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zijn ziek geworden van de foei Yong hai.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles precies goed. Op tijd bezorgd, ik vroeg om ijsthee als gratis drankje en dat kreeg ik ook en het eten was weer overheerlijk! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeft 1 uur en 15 min. geduurd voordat bestelling er was. Hoorde van bezorger dat het heel erg druk was plotseling. In dat geval beter klant even melden dat het langer gaat duren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten mistte kracht. Was erg flauw. Het scheen erg druk te zijn. Had dit even gecommuniceerd dan hoef ik niet weer twee uur op mijn eten te wachten. Erg jammer

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en snel bezorgt Zeker voor herhaling vatbaar

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle bezorging.

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maandmenu zag er goed uit behalve de bami was heel snel koud niet lauw maar koud...dit is jammer. Bakje voelde warm aan eenmaal op bord ....koud dus. Vorige keren was t heet bij t opscheppen....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en mooi op tijd

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was allemaal goed en perfect

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Royale hoeveelheid, goed verzorgd, lekker!

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: bijzonder smakelijk en een snelle bezorging.

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snelle levering

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en goed verzorgd! Fijn dat het thuis bezorgd werd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gedaan Linda , goed rekening gehouden met geen ui Daar kunnen veel chinezen nog veel van leren ! Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij menu ontbrak de mogelijkheid witte rijst te bestellen. Alleen nasi of bami.

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service en het eten was prima Het eten was heerlijk Geweldig dat wij het week menu kregen met kip ipv met varkensvlees Ik adviseer vrienden en familie zeker om naar jullie toe te gaan

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk bestellen, Snelle Bezorging, en heerlijk gegeten, helemaal top!

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd, en heerlijk zoals altijd.

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is het wederom weer niet helemaal goed gegaan, net als de vorige keren. Dit keer zat er geen saus bij het vlees. We hebben geen contact opgenomen dit keer, omdat we de vorige keer dat we dat wel deden heel erg lang (2uur) op ons eten hebben moeten wachten. Heel jammer dat het steeds zo gaat (of de bestelling gaat fout, of de bezorging) want het eten is wel lekker. Er kan dus nog wel verbetering in gebracht worden.

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed. Het was alleen een poos wachten voordat het bezorgd werd. Bezorging werd gedaan door een persoon die zeer stug en onbeleefd was aan de deur.

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister hebben we sinds lange tijd weer eens bij Bao Long besteld. Bij het uitpakken bleek dat er voor de zoveelste keer weer een fout was gemaakt. We hebben bami gekregen ipv de bestelde nasi. De vorige keer waren ze de nasi zelfs helemaal vergeten. Wij bestellen voorlopig niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd erg goed, en hele snelle levering. Ik zal heel eerlijk zeggen toen ze er net zaten, vond ik het eten niet heel erg goed. Het is nu heel erg goed en ik vind ook de 1 persoons gerechten echt idiaal voor een mooie prijs. Aanrader dus. Wederom heerlijk gegeten.

, 13-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2uur op ons eten gewacht. Tot 2x toe gebeld naar t restaurant. Blijkbaar was n foute bezorging de reden van ons wachten. Niet leuk in elk geval. Het eten was daarentegen wel heel lekker zoals gewoonlijk. Ter compensatie kregen we een portie kroepoek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten. Snelle bezorging. Gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vooral de kip in ketjapsaus!

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten zoals altijd

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend prijs / kwaliteit verhouding Snelle levering waardoor het goed heet aankomt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend goed voor elkaar snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami sober, geen tot weinig vlees, idem groente. Smaak Babi ketjab erg vlak. Het mag allemaal wat pittiger.

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de laatste keer gezegd dat de bami niet zo lekker was. Ik vind hem nu heel goed. Alleen het ei gerecht vond ik nu niet heel erg lekker. Je merkt wel dat ze echt iets doen met het commentaar dat wordt geleverd. Verder prima Chinees aanrader. ????

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Snelle bezorging ook.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en lekker en de bezorger was vriendelijk en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. We hadden een maandmenu. De Bami en dat eigerecht vonden we kwa smaak iets minder. De bananen en de mini loempias waren echt heerlijk. Bezorgen was echt binnen 10 min. Helemaal top.

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bestelling geplaatst bij Bao Long. Helaas was dit een teleurstelling. Het opmerkingenformulier wordt niet gelezen waardoor de teleurstelling al bij aflevering begon. Nou ja, als het eten dan maar lekker is, kan gebeuren. We hadden gekozen voor een maandmenu (april) en alles was even smaakloos. Wat vooral jammer is, is dat alles hetzelfde smaakt. De bami smaakte naar ongekruide mie, zo uit het pak. Erg jammer te moeten zeggen maar zelfs de maaltijden van de Lidl zijn lekkerder (en had me 10 euro bespaard). Positief was de bezorging; snel en vriendelijk. Aan de bezorger heeft het absoluut niet gelegen maar voor ons nooit geen Bao Long meer, jammer!

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed !! Bedankt!

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon een goede chinees!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heel erg goed, snelle en goede bezorging.

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slechte bezorging! Hebben na 1,5 uur wachten gebeld, eten zou onderweg zijn Half uur later nog geen eten! Na weer gebeld te hebben werd het eten eindelijk bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering, vriendelijke mensen, een goede prijs en vooral heerlijk eten!

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten, hadden een combi menu. Jammer dat de saté gecombineerd zat bij de babi pangang, de saté was helemaal door de babi panggang heen gelopen. Verder was her goed. Het kan natuurlijk heter maar dat heb je met brengen of halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima en de bezorging supersnel!

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. En heerlijk gegeten. Echt heerlijk. En zoveel dat ik ook nog 2 porties in in de vriezer kon zetten. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond dat de bami te snel afkoelt was niet echt warm.

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is er goed en bezorging ook leuke mensen dus ga zo door wij komen er graag

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mooi op tijd. Lekker warm. Het het was zeer lekker.

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke maaltijd en snel bezorgd door een vriendelijke mevrouw, een aanrader!

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en goed warm. Zeer goede service dat we deze keer 2 gratis drankjes hebben ontvangen, omdat het de vorige keer vergeten was.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd: erg lekker en van hoge kwaliteit. Bezorging precies op de gewenste tijd. Tweemaal 5 sterren, dus!

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn super tevreden. .snelle bezorging. En het eten is een dikke 10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en goed warm. Waarschijnlijk omdat het sinterklaasavond was erg lang wachten (1 uur).

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging zeer goed.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en - als altijd - heerlijk!

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Langer dan een uur op de bestelling moeten wachten. Personeel reageerde onvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de Bami lauw/koud was . Maandmenu zag er verder goed uit smaakte heerlijk. Tip als je een menu voor 2 pers hebt waarom dan maar 1 blikje drinken doe er toch 2 bij.

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

...de kip/kerrie was zoals gewoonlijk heerlijk !!! Beetje kinderachtig om te vermelden dat blikje fris er niet bij zat.... volgende keer dan maar !